Asdep | Konular | Kitaplar

Bursa'da Acil Servislerde Yeni Yapılanma

Bursa'da Acil Servislerde Yeni Yapılanma


Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Yavuz Baştuğ, yoğun bakım ve acil servislerde sıkıntı yaşanmaması için yeni yapılanma başlattıklarını söyledi.


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret eden Baştuğ, göreve geldiği 2 Kasım 2012 tarihinden itibaren, Bursa’da yeni bir yapılanma süreci içerisine girdiklerini dile getirdi.

Kurum olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Baştuğ, yeni yapılanma ile birlikte Bursa’da 3’ü ağız ve diş sağlığı olmak üzere 21 kamu hastanesinin kendilerine bağlandığını ifade etti.


Baştuğ, "Öncelikle Bursa gibi Türkiye’nin 4’üncü büyük şehrinde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Hizmet sunum noktasında bir takım fiziki mekan sıkıntılarımız var.


Öncelikle yoğun bakım ve acil gibi hizmetlerde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için yeni bir yapılanma süreci başlattık." dedi.

Baştuğ’a, başarı dileyen Başkan Mustafa Dündar ise şunları kaydet: “Kamu Hastaneleri Birliği yeni bir yapılanma.


Kurum olarak vatandaşımıza hizmet noktasında çok büyük bir sorumluluğa sahipsiniz.


Bu sorumluluk ve bilinç içerisinde yürüteceğinize inandığım çalışmalarınızda size başarılar diliyorum. Bu süreçte bize düşen bir görev olursa, her türlü desteği vermeye hazırız.”