Asdep | Konular | Kitaplar

Çocuk Gelişimciler de Ankete Dahil Oldular...

Çocuk Gelişimciler de Ankete Dahil Oldular...

ASDEP Anketinde Çocuk Gelişimi Mezunları da var artık...

ASDEP Personel alımına ilişkin veri sağlaması beklenen ankete Çocuk Gelişimciler de dahil Oldular...

Artık, Çocuk Gelişimi bölüm mezunları da bu ankete katılabilirler ve oy kullanabilirler!

Bu bölüm mezunlarından gelen yoğun talep üzerine anket Çocuk Gelişimi Mezunlarına da açılmış oldu.

Artık gözler oylamada!

Bundan sonra anketteki oylamalar merak konusu...

40 yorum

Sosyal hizmet in hakkı bu projede verilmezse nerede verilecek

Pdr sosyal hizmet psikoloji gibi bölümler icin üniversite sinavlarinda da ter dokmuslerdir.ibff ne alaka kaldi ki sayisala dönük.. Sosyalciler hakki simdi verilmeyecekse sorarim size ya ne zaman ?

01.12.2015 - Ziyaretci

Aile ve çocukla en iyi

Aile ve çocukla en iyi çalışabilecek alan ÇOCUK GELİŞİMCİLERDİR. ASDEP te ÇOCUK GELİŞİMİ Mezunlarına öncelik verilmelidir.

01.12.2015 - Ziyaretci

ÇOCUK GELİŞİMCİ

0-18 yaş çocuğunu tanıyan gelişimini bilen, gerektiğinde çocuklara gelişimsel destek programı hazırlayıp ailelere danışmanlık hizmeti veren, bütün yönleriyle eğitsel tanılama yapıp risk faktörü altındaki çocuklara ulaşabilen ve bu projede yer alması gereken en önemli meslek gruplarndan biri tabiki ÇOCUK GELİŞİMCİDİR. ÇOCUĞUN OLDUĞU HER YERDE! EN UFAK BİR TEREDDÜT BİLE ETMEDEN ÇOCUK GELİŞİMCİSİ OLMALIDIR. HİÇ BİR MESLEK GRUBU ÇOCUĞU , ÇOCUK GELİŞİMCİ KADAR İYİ TANIYAMAZ VE GELİŞİMİNİ YÖNLENDİREMEZ. UNUTMAYALIM DUYARLI OLALIM. ÇOCUĞUN OLDUĞU HER YERDE ÇOCUK GELİŞİMCİ!!!

01.12.2015 - kutlufyz

Sosyal hizmet

Sosyal hizmet bireyle aile ile ve toplumla çalışan psikososyal destek veren ve mesleğin getirdiği eğitim bilgi ve becerileri en iyi şekilde sahada yapacak egitime ve beceriye sahiptir lütfen emeğe saygı derim ayni zaman da mesleki dil ve rapolarla bunu ortaya koyacak titizlikltedir insana dokunan meslek lütfen ona göre yorum yapın

01.12.2015 - Ziyaretci

Cocuk gelisimciler alinmali

Cocuk gelisimciler alinmali

02.12.2015 - Ziyaretci

Çocuk gelisimciler

Ülkemiz icin gelecegin daha guzel olmasi için gelecegimiz olan cocuklara gereken destek verilmeli. Bunu da en guzel sekilde yerine getirebilecek alan çocuk gelisimidir.

02.12.2015 - Ziyaretci

Çocuk gelişimciler alınmalı

Çocuk gelişimciler alınmalı

02.12.2015 - Ziyaretci

Diger alanlara bakildiginda

Diger alanlara bakildiginda cocuk gelisimcilerin kesinlikle bu alanda calismalari gerektigini dusunuyorum. Ne yazik ki bu alanin yeteri kadar taninmiyor oldugu bu oylamada seçenekler arasinda yer alamamamasiyla bir kez daha acikca görüldü. Tabiki bu durum az sayidaki cocuk gelisimi mezunlarinin ve yetkililerin sorumlulugudur. Cocuk gelisimciler çocuğun ve ailenin oldugu her alanda calisma yeterliligine sahiptir.

02.12.2015 - Ziyaretci

Önlisans çocuk gelişimi mezunları

Önlisans çocuk gelişimi bitirmemize rağmen yeterli sayıda kadro açılmadığından atanamıyoruz.lütfen bizim de sesimizi duyun artık...çocuk gelişimi mezunlarına da istihdam sağlansın. bizler de atanalım duyun sesimizi

02.12.2015 - Ziyaretci

Ankete dahil olmamiz her ne

Ankete dahil olmamiz her ne kadar sevindirici olsada bizler emegimizin bilgimizin karsiligini gorev alarak almak istiyoruz

02.12.2015 - Ziyaretci

Psikoloji

Psikoloji ve sosyolojinin farklı bilim dalları olduğundan ayrı seçeneklerde yer alması daha doğru olur diye düşünüyorum.

02.12.2015 - Ziyaretci

???

Alana alınacak iş bölümlerine ankete katılanlara göre seçmek son derece mantıksız geliyor!!!Ankete katılanların kaçı asdep i biliyor kaç tanesi çocuk ve aile ile çalışmış merak ediyorum???

02.12.2015 - Ziyaretci

COCUK GELISIMI

Tabi ki yıllarca bur çocuk ve aile adına eğitim almış ÇOCUK GELİŞİMCİLER ALINMALI

02.12.2015 - Ziyaretci

SOSYAL HİZMET

Ya birisi bana İİBF bin ne alaka olduğunu açıklasın. Sırf mezun sayınız çok diye aile psikolojisinden anladığınızı mı düsünüyosunuz? Kadro israfı olur projenin amacına ulaşmasına engel olur. Kısaca vasıfsız elemana gerek yok zaten Türkiye de bolca var.

02.12.2015 - Ziyaretci

Çocuk Gelişimci

Sırf fazla mezun veren ve açıkta kalan bölümlerin bu ankette yer almaları trajedik bir olay. Cocuk gelisimciler aile ve cocugun oldugu her yerde var olmalılar ve ASDEP te kesinlikle yer almalılar .

03.12.2015 - Ziyaretci