Asdep | Konular | Kitaplar

Çocuk Gelişimi Mezunları da ASDEP Ataması Bekliyor...

Çocuk Gelişimi Mezunları da ASDEP Ataması Bekliyor...

Yakın zamanda tüm Türkiye'de uygulamaya geçirilmesi beklenen ASDEP Programında, çalışma talebi her gün farklı alanlarca ilgi görmekte.

Son olarak Çocuk Gelişimi Mezunları da ASDEP Memuriyet Alımında Atama bekliyorlar.

ASDEP Programının icrasında çalışacak olan elemanların alım sisteminin henüz belli olmaması ve birçok alandan talep alması dikkat çekerken, buna bir de Çocuk Gelişimi Mezunları eklendi.

Bu durum gözlerin ASDEP Programına çevrilmesine yol açmış durumda.

Beklenti en geç yılbaşına kadar sistemin belli olması yönünde...

47 yorum

Çocuk Gelişimciler asdep projesinde yer almalı

Sağlık Bilimleri çocuk gelişimi öğrencileri olarak çocuk ile ilgili her alanı çok iyi öğreniyoruz ve çocukları çok iyi tanıyoruz. Çocuğun doğumundan itibaren gelişimi, fizyolojik ve psikolojik gelişimi, ebeveynlerin çocuklarına karşı olan tutumları ve bu tutumların nitelikli hale gelmesi ve ailenin bilinçlendirilmesi konusunda donanımlı olarak mezun oluyoruz. Çocuk gelişimcilerin bu projeye çok yakışacağını ve projeye olumlu katkılarının olacağını düşünmekteyim.

20.11.2015 - Ziyaretci

Çocuk gelisimciiiii

Aile ve çocuk, Cocuk Gelisimcilerin çalısma alanıdır.4 yıllık sure zarfında aldıgımız egitim ve çocugun bulundugu her alanda yaptıgımız stajlarla aile ve cocuga gerekli gelisimin saglanması,bilgi aktarımı ve danısmanlık yapılması, ailenin bilinc duzeyini arttırılması yonunde Cocuk gelisimciye buyuk gorev ve sorumluluklar dusmektedir. Cocuk gelisimcilerin mutlaka bu projede yer alması gerekir.

20.11.2015 - Ziyaretci

Çocuk gelişimciler kesinlikle yer almalı

Böyle güzel bir projede en faydali olabilecek alanlar calismali. Bunlardan biri de Çocuk Gelişimciler.

20.11.2015 - Ziyaretci

Ne yapacağınızı ve nasıl

Ne yapacağınızı ve nasıl yapacağınızı biliyorsanız eğer günün her anı çocuk için öğrenme ortamıdır. Bu ortamı en iyi şekilde düzenlemek, aileleri bilinçlendirmek, gelişimsel riskli çocukları belirlemek, erken müdahale ile önleyici tedbirleri almak için Çocuk Gelişimciler (lisans mezunları) bu projede yer almalıdır. (Emel A.)

20.11.2015 - Ziyaretci

Çocuk gelişimciler

Bu projelerde çocuk gelişimcilerin yer almasını istiyoruz. Aile ve sosyal politikalar bakanlığının çocuk gelişimcileri daha fazla görmesi dileğiyle...

20.11.2015 - Ziyaretci

Asdep e çocuk gelişimi atamaları olsun

Yürütülecek olan bu projede çocukların bütün gelişim alanları hakkında en ayrıntılı bilgiye ve donanıma sahip olan meslek alanı çocuk gelişimi uzmanlarıdır. Bu doğrultuda da çocukları en doğru yöntemle değerlendirmek,izlemek ve desteklemek adına bu projede ilk sıralarda çocuk gelişimi uzmanları yer almalıdır.

20.11.2015 - Ziyaretci

Çocuk gelişimci şart

Toplumun temel yapı taşını oluşturan aile söz konusu ise bu aile de ilk eğitimini alarak yetişecek olan çocukta söz konusu demektir. Çocuk gelişimci olmalı mı diye bi tartışmaya bile gerek olduğunu düşünmüyorum. ASDEP Çocuk Gelişimcisiz olmamalı...

20.11.2015 - Ziyaretci

Cocuk gelisimi

4 yil boyunca cocugun gelisimini, normalden sapma gosteren cocugun gelisimsel desteklenmesini bunun yani sira cocugun gelisiminin desteklenmesinde ailenin nasil yonlendirilecegini ogreten bolum mezunlari olarak herkesten once bu kadrolarda cocuk gelisimciler olmalidir. Cocuk gelisimcisiz bir sosyal proje (Heleki cocuklarin temel alindigi) dusunulemez!!!

20.11.2015 - Ziyaretci

Atama

Atama istiyoruz..

20.11.2015 - Ziyaretci

Çocuk gelişimciler hak ettiği degeri görmeli

Böyle bir projede muhakkak yer almasi gereken meslek dallarindan birisi ÇOCUK GELIŞIMCILER.Çocuğun ve ailenin olduğu her yerde gerekli desteği verebilecek donanimda bir meslek grubudur.

20.11.2015 - Ziyaretci

Cocuk Gelisimcilerin ASDEP teki gerekliligi

Cocuklar bir ailenin en kiymetli varliklaridirlar bu sebeple Aile sosyal destek programinda cocuk gelisimcilerin yer almasi ozel gereksinimli, ustun yetenekli cocuklarin tespiti ve normal gelisim gosteren cocuklarin gelisim takibi icin oldukca onemlidir. Erken tani ve erken mudahale gereksinimi olan cocuklarin ilerlemesinde ve ileride karsilasabilecegi sorunlara bir an evvel mudahalede bulunulmasi icin ayrica onemlidir ve tum bunlarin takibi ve tespiti cocuk gelisim uzmanlarinin gorevidir.

21.11.2015 - Ziyaretci

ASDEP projesinde ÇOCUK GELİŞİMCİ keskinlikle bulunmalıdır

Projenin kapsamında olan aile ve çocuk için en donanımlı bölüm Çocuk Gelişimidir.. Çocukların sosyal,fiziksel,ruhsal ve diğer alanlarda gelişimlerine destek olmak eksiklik ve ya ihtiyaç olan alanlarda ailelere danışmanlık hizmeti sağlamak, Olumsuzlukları iyileştirmek Çocuk Gelişimcilerle sağlanabilir. ASDEP projesinde en büyük kadroyu Çocuk Gelişimciler almalıdır.

21.11.2015 - Ziyaretci

kadro

en fazla kadro çocuk gelişimcilere verilmeli ailenin kuruluşundan çocukların gelişimine kadar her türlü desteği verme yetisiyle donatılan çocuk gelişimciler bu projede çok faydalı adımlar atacaktır.

21.11.2015 - Ziyaretci

Adı üstünde aile sosyal

Adı üstünde aile sosyal destek eğitim. Aile diyorsunuz çocuk kacinilmaz. Çocuk diyorsunuz çocuk gelişimcilere kadro açılmıyor. Gerek aile desteği gerek çocuk desteği olsun teorik ve uygulama da son derece donanimli olan Çocuk Gelişimi mezunlarinin burada olmasi kacinilmazdir.

21.11.2015 - Ziyaretci

Cocuk Gelişimi

Bir de Çocuk Gelişimi mezunları eklendi ne demek, tabiki olması gereken bu , olmaması büyük eksiklik!

21.11.2015 - Ziyaretci