Asdep | Konular | Kitaplar

Aile Olma Eğitimi Eylem Planı

Aile Olma Eğitimi Eylem Planı


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın toplumda aile olgusuna dikkat çekmek ve aile konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığı ve dokuz bakanlığın işbirliği protokolü imzalayarak hayata geçirdiği “ nin eylem planı taslağı hazırlandı.


Türkiye’de Aile Birliğinin Güçlendirilmesi ve Korunması Eylem Planı Taslağı, düzenlenen bir toplantı ile ilgili kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ile paylaşıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Danışmanı Ayşe Keşir başkanlığında düzenlenen bilgi paylaşımı toplantısında projenin bugün geldiği nokta ve gelecek planları konuşuldu.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan proje yürütücüleri olarak Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Bozoğlu, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Amber Türkmen ve Bakan Danışmanı Aygül Fazlıoğlu’nun katıldığı toplantıda işbirliği protokolü imzalayan dokuz bakanlık ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler hazır bulundu.

Ailenin yükselen bir değer olduğunun topluma anlatılmasının ortak görüş olarak ön plana çıktığı toplantıda hazırlanan eylem planı taslağı üzerinden giderek gelecekte izlenecek yol haritası hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.


Bakanlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, her kurumun proje için yapacağı katkı üzerinde çalışmasından sonra yeniden bir durum değerlendirilmesi yapılarak eylem planının tamamlanması yönünde karar alındı.