Asdep | Konular | Kitaplar

TOKİ Yeni Konut Yapımına Başlıyor...

TOKİ Yeni Konut Yapımına Başlıyor...


Toki yeni konut hamlesini başlatıyor, fiyatlar 58 bin TL'den başlıyor.

TOKİ'den 58 bin liraya konut...


TOKİ üç büyük ilin de aralarında bulunduğu 37 kentte 267 iş yeri ve 45 konutu uygun fiyatlarla satışa çıkarıyor....


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Gaziantep,...
10 Mayıs 2013 Cuma 11:22 TOKİ üç büyük ilin de aralarında bulunduğu 37 kentte 267 iş yeri ve 45 konutu uygun fiyatlarla satışa çıkarıyor.

...

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Gaziantep, Samsun, Malatya ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 37 ilde 267 iş yeriyle 45 konutu satışa çıkarıyor.

TOKİ'nin, Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettiği 77 iş yeri satışa sunulan taşınmazlar arasında yer alıyor. İş yerlerinin fiyatları, 63 bin lira ile 281 bin lira arasında değişiyor. Kuzey Ankara'daki 77 iş yeri, yüzde 15 peşin, 120 ay vadeyle satılacak.

-Sulukule'de otel alanı-

Kentsel dönüşümle modern bir görünüme bürünen İstanbul Sulukule'de otel alanı da alıcıya sunulacak. Büyüklüğü 5 bin metrekare olan arazinin muhammen bedeli ise 8 milyon 500 bin lira.

Bursa Doğanbey'de yer alan 35 konut da yatırımcıya sunulacak taşınmazlar arasında bulunuyor. Doğanbey konutlarının fiyatları 252 bin liradan başlıyor. Alıcılar yüzde 15 peşin verip, kalanını 120 ay vadeyle ödeyerek Doğanbey'de konut sahibi olabilecek.

İstanbul Bahçeşehir'de 7, Denizli Babadağ'da 25, Samsun Havza'da 12, Balıkesir Sındırgı'da 3, Trabzon'da 27 iş yeri de satışa çıkarıldı. Ayrıca Iğdır Tuzluca'da 18 bin liraya iş yeri, Ankara Elmadağ'da 58 bin liraya konut sahibi olmak mümkün.

Satışa sunulan taşınmazlar hakkında ayrıntılı bilgiye "www.toki.gov.tr" adreslerinden ulaşılabilecek.


" toki yeni konut kuraları, yeni toki konutları" konu anlatımı bitti...